NovostiUkratko o...RascigljavanjeMagična kutijaKo smo mi?Korisni materijaliKontakti

Držite se, polećemoooo!

U nedelju, 20. novembra 2016. pokrećemo platformu ,,Srušimo Zidove’’! Na našoj platformi možete pronaći sve informacije o ,,Zidovima’’ koje nastojimo da rušimo, kao i materijale koje u radu koristimo

vest.png

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo platformu ,,Srušimo zidove’’, koja je nastala kao potreba da jednu ideju koju već godinama negujemo i razvijamo, omogućimo dostupnom širom auditorijumu.

Platforma je razvijena u okviru projekta ,,Srušimo zidove 2 - Podrška deci bez roditeljskog staranja i društva za socijalnu inkluziju’’, a na istoj ćete moći da: pratite naše Novosti, ili, sve ono što trenutno radimo; pronađete informacije o našem projektu ,,Srušimo zidove’’; otkrijete kako je teklo Rascigljavanje, odnosno, proces razvoja našeg projekta; upotrebite naše Korisne materijale, tj. sve što smo pažljivo razvijali i koristili u procesu Rascigljavanja; pronađete više informacija o nama i našim partnerima i da nas kontaktirate sa zanimljivim predlozima.

Socijalne inkluija, kao i ojačavanje razvojnih kapaciteta dece bez roditeljskog staranja je globalni problem, a čini se da se u zemljama bivše Jugoslavije posebno javljaju nedoumice. Iz tog razloga, našu platformu ćemo razvijati u etapama i postepeno uključivati primere dobre prakse drugih organizacija i institucija, iz Srbije i regiona. Osim toga, važno je napomenuti da će naša platforma u potpunosti biti prevedena i na engleski jezik, što će omogućiti veću dostupnost informacija širem auditorijumu.

Pratite nas i ubuduće putem adrese www.srusimozidove.com!

Nazad
srusimozidove
Autor: Prijatelji dece Srbije sva prava zadržana. Admin: Mwebsited